Algemeen

Editie 2 - April 2014

Voorwoord

Bekijk in het magazine

“Utrecht is een innovatieve provincie. Of het nu pionierswerk is op het gebied van serious gaming, 3D-printers, waterveiligheid, of met een digitaal magazine... We houden wel van iets nieuws proberen. Ik ben daarom enorm verheugd dat de eerste editie van Provincie Utrecht Magazine zo goed is ontvangen. Wij zijn erg trots u op deze vernieuwende wijze op de hoogte te houden van wat er speelt in Utrecht. Maar uiteindelijk heeft de bezoeker altijd gelijk. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,8 heeft u de lat in ieder geval hoog gelegd voor de volgende edities. En zo hoort het ook!

Uiteraard hebben we uitgebreid geluisterd naar de tips en suggesties die we kregen. Via het contactformulier in het magazine zelf, maar ik ben er ook regelmatig op Twitter of op bijeenkomsten op aangesproken. De meest gehoorde suggestie was dat de ‘abonneerknop’ moeilijk te vinden was. Dat hebben we verholpen. Ook in de keuze van onderwerpen hebben we goed gekeken naar hoe we onze omgeving en relaties nog beter in beeld kunnen brengen. Kijk maar eens naar het artikel over de transitie van de jeugdzorg, of hoe wij het zwemwater veilig houden. Aan u het oordeel of het gelukt is. Veel leesplezier!”

Ralph de Vries
Gedeputeerde Wonen en Binnenstedelijke Ontwikkeling, Bodem, Water en Milieu, Recreatie, Europa en Handhaving en Vergunningverlening